Prowadzisz restaurację, bar, food truck? Zaopatrujesz branżę HoReCa? Jesteś foodie i blogujesz dla foodies? Może jesteś krytykiem kulinarnym, a może właśnie planujesz błyskotliwą gastronomiczną karierę? Jeśli przyznajesz się do działania (lub marzeń) w choć jednej z tych kategorii, Food Service Summit to konferencja, na której naprawdę nie powinno cię zabraknąć.
5 marca 2019, Mała Warszawa, ul. Otwocka 14, Warszawa
W tym roku wstęp na konferencję, a więc wykłady, warsztaty, seminaria, case studies i networkingowy bankiet nie jest ograniczony tylko do pracowników i właścicieli firm związanych z gastronomią. W programie tematy od restauracji jako startupu i robotyki na służbie szefów kuchni, przez strategie marketingowe, skuteczne social media, up-selling, aż po zrównoważony rozwój, zero waste i potencjał casual dining. Jak mówi Agnieszka Kręglicka, „Jeżeli jesteście początkujący, to przyjdźcie, bo trzeba się uczyć. Jeżeli jesteście doświadczeni, to nawet nie wiecie, jak dużo się zmieniło”.
Wina ciepłego i chłodnego terroir – konfrontacja
Z naszego punktu widzenia ciekawie zapowiadają się zwłaszcza seminaria degustacyjne. Tomasz Kolecki (wiceprezydent Stowarzyszenia Sommelierów Polskich) i Adam Pawłowski (MS) będą ze sobą konfrontować szczepy z ciepłych i chłodnych regionów Kalifornii.
Przygotujmy się więc na cały dzień wydarzeń, od rejestracji i porannej kawy o 9.00 po wieczorny koktajl i networking. Cały program wydarzenia, lista prelegentów i bilety dostępne są na foodservicesummit.pl.