Jeżeli jeszcze nie wiesz, jakim prezentem obdarować najbliższych – skorzystaj z naszej podpowiedzi.
Wydawnictwa branżowe to bardzo pojemne pojęcie. To nie tylko czasopisma, ale i różnej maści książki, mniej lub bardziej naszpikowane informacjami branżowymi, mniej lub bardziej kolorowe, mniej lub bardziej porywające.
W każdym wydaniu magazynu „Czas Wina” prezentujemy nowości książkowe, szeroko rozumianą literaturę fachową, również pozycje, nad którymi sprawujemy patronat medialny. W bieżącym numerze 54 polecamy następujące książki:
Jak to zrobić w kuchni? Jamesa Petersona (Wydawnictwo Vesper),
Domowy wyrób win i miodów pitnych Pattie Vargas i Richa Gullinga (Wydawnictwo RM),
Gaumardżos! Opowieści z Gruzji Anny Dziewit-Meller i Marcina Mellera (Świat Książki)
oraz pierwszą część trylogii Patricii Atkinson W dojrzewającym słońcu (Wydawnictwo Literackie).
Nic, tylko kupować, wręczać odbiorcom i otrzymywać podziękowania.
Zapraszamy do lektury!