Kulinarny weekend z głową w chmurach

Amatorzy emocji i wrażeń mieli okazję na przeżycie niesamowitej przygody kulinarnej.

Między 14 a 16 września w Warszawie, tuż przy Placu Zamkowym, stanął 200-tonowy dźwig, który unosił platformę z „latającą restauracją” ponad 50 metrów nad ziemią. Odważni goście restauracji mieli do wyboru: Podniebne Śniadanie, Podniebny Lunch, Koktajl w Chmurach i Podniebną Kolację. Nie zabrakło również wina. Z braku miejsca nie zaproponowano długiej karty win; podano białe Farnese Chardonnayfrancuska odmian białych winogron, jedna z najbardziej rozp... (...) (Abruzzo/Italia) oraz czerwone Beso de Vino(wł.) wino.. Selection (Carinena/Espana). W imprezie wzięło udział 1000 osób, były niespodzianki, konkursy, gwiazdy. Nie obyło się bez romantycznych uniesień, gdyż jeden z gości stanął na wysokości zadania i oświadczył się swojej wybrance.