Organizatorzy 18. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro 2014 zaprosili specjalistów z SGGW do współtworzenia programu merytorycznego.
Konferencja „Gastronomia – nowe trendy i koncepty” będzie bardzo interesującym uzupełnieniem targów, dającym szansę na uzupełnienie wiedzy i zapoznanie się z najnowszymi wynikami badań na temat zmieniających się preferencji klientów, nowych form promocji, nowych technologii itp.
Eksperci z z Katedry Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji SGGW omówią pięć tematów: „Trendy rozwojowe rynku usług gastronomicznych”, „Nowe spojrzenie na markę w gastronomii”, „Nowa koncepcja barów i restauracji”, „Zalety i wady kuchni molekularnej”, „Innowacyjny konsument usług gastronomicznych”. Po wystąpieniach ekspertów przewidziana jest dyskusja.
Konferencja odbędzie się 26 marca 2014 w godzinach 10.30-14.00 w sali konferencyjnej “B” na pierwszym piętrze Centrum Targowo-Kongresowego MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie. Seminarium będzie miało miejsce na terenie Targów EuroGastro, na które obowiązuje oddzielna rejestracja. Można jej dokonać na miejscu lub online na www.eurogastro.com.pl/rejestracja (rejestracja będzie aktywna do 24 marca 2014). Dla przedstawicieli branży, którzy dokonają rezerwacji przez Internet przewidziana jest 50% zniżka na bilet wstępu.
Więcej informacji na www.eurogastro.com.pl.