Szampany, wina z Alzacji i warsztaty aromatów win

A do tego kuchnia molekularna już 22 maja, przeddzień “Ogrodów wina”.

Tak jak w roku ubiegłym, “Ogrodom Wina” towarzyszyć będą degustacje i prezentacje w całej Polsce. W Krakowie na niezwykłe spotkanie z winami z Francji, aromatami “Le Nez du vin” i kuchnią molekularną zaprasza magazyn “Czas Wina”, Stowarzyszenie Kobiety i Winonapój uzyskiwany na drodze całkowitej lub częściowej fer... (...) oraz restauracja “Trzy kroki w szaleństwo”.

22 maja 2014 (czwartek) o godzinie 15.30
zapraszamy na
degustację win z Szampanii i Alzacji
oraz prezentację próbek aromatów „Le Nez du Vin”
do restauracji “Trzy kroki do szaleństwa”
w Krakowie, przy ul. Lubicz 28.
Degustacja „bialej” Francji czyli szampanów Champagne Philipponnat i alzackich win Domaine(fr.) posiadłość, majątek, gospodarstwo.. Rieflé. Degustacji w Krakowie towarzyszyć będą niezwykłe przekąski, przygotowane przez mistrzów kuchni molekularnej.
Po degustacji, o godzinie 17.00 zapraszamy na ekskluzywną prezentację próbek aromatów Le Vez du Vin.
Spotkanie poprowadzą:
Monika Bielka Vescovi (Stowarzyszenie Kobiety i Wino)
Justyna Korn- Suchocka (Czas Wina

22 maja 2014 (czwartek) o godzinie 15.30 zapraszamy na degustację „bialej” Francji czyli szampanów Champagne Philipponnat i alzackich win Domaine Rieflé. Degustacji w Krakowie towarzyszyć będą niezwykłe przekąski, przygotowane przez mistrzów kuchni molekularnej.

Po degustacji, o godzinie 17.00 zapraszamy na ekskluzywną prezentację próbek aromatów Le Nez du Vin.

Spotkanie poprowadzą:Monika Bielka Vescovi (Stowarzyszenie Kobiety i Wino)Justyna Korn-Suchocka (Czas Wina) oraz goście z Francji.

Więcej o degustacji, lista win i menu