Włoski dzień z winem i kuchnią

Jeszcze do 1 marca restauratorzy mogą zgłaszać chęć udział w „La Primavera Italiana”.

Podczas spotkania z włoską kuchnią i winami, które rozpocznie się 15 marca 2013 i potrwa 3 dni, przewidziano bardzo bogaty program: spotkanie z producentami włoskich win, prezentacje, panel degustacyjny, wykłady, galę wina połączoną z kolacją oraz dużo dobrej zabawy. Celem spotkania jest zaczerpnięcie wiedzy o włoskim winie i kulturze bezpośrednio ze źródła oraz osobiste spotkanie ludzi, którzy tworzą wina z pasją.

PROGRAM dla branży HORECA:

Sobota, 16 marca

• 9.00–13.00 warsztaty winiarskie prowadzone przez producentów z Włoch oraz redaktorów Magazynu Czas Wina

• 13.00–15.00 spaghetti lunch

• 15.00–19.30 panel degustacyjny, czas na spotkania i rozmowy w kuluarach

• 20.00–23.00 gala win włoskich – bankiet i kontynuacja degustacji

• ok. 23.00 powrót do Krakowa

Zapraszamy:

Dwór Sieraków k/Krakowa

Sieraków 233, 32-410 Dobczyce

Warunki uczestnictwa dla branży HORECA

Potwierdzenie uczestnictwa w imprezie należy zgłosić do dnia 1 marca 2013

pod numerem telefonu 12 / 638 13 80 wew. 33

albo  e-mailem pod adres p.dziubek@domwina.pl

 

Dla osób spoza branży gastronomicznej przygotowano również ofertę udziału. ZAPRASZAMY.