Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

  • To wydarzenie minęło.

Sardinian Table 2.0 – wino i jedzenie z Sardynii. Degustacja

14 lutego

Wydarzenie objęte patronatem medialnym magazynu „Czas Wina”.

W świat sardyńskiej kuchni wprowadzą Państwa producenci wędlin, serów, owoców morza i pieczywa, a o tamtejszych winach opowiedzą Mariusz Kapczyński, red. nacz. portalu Vinisfera.pl, oraz Angelo Concas, czołowy sommelier z Sardynii.

Zaproszenie kierujemy do przedstawicieli branży winiarskiej, gastronomicznej i mediów. Wstęp dla zarejestrowanych gości.

PROGRAM DEGUSTACJI:
12.00 – 13.30 Masterclass
14.00 – 19.00 Degustacja win

Lista wystawców / informacje

Rejestracja (do 13.02.2019)

Szczegóły

Data:
14 lutego
Wydarzenie Kategoria:
Wydarzenie Tagi:
, , ,

Miejsce

Hotel Regent w Warszawie
ul. Belwederska 23
Warszawa, Polska
+ Mapy Google

Organizatorzy

Taste It All
Phoenix Ltd
Associazione APS Promo Eventi