- To wydarzenie minęło.
Culinary Innovators – festiwal inspiracji, smaku i designu
8 lipca 2018 12:00 - 18:00
Wydarzenie Nawigacja
Jeden z najbardziej prestiżowych i wpływowych przewodników kulinarnych na świecie, Gault&Millau Polska, zaprasza na wyjątkowe wydarzenie. Już 8 lipca na Torze Wyścigów Konnych na Służewcu odbędzie się CULINARY INNOVATORS. Po raz pierwszy, dzięki Gault&Millau Polska, najważniejsi polscy Szefowie Kuchni, influencerzy i eksperci branży gastronomicznej stworzą wspólną platformę wymiany inspiracji, doświadczeń i trendów.
Więcej informacji i aktualizacje dostępne na stronie wydarzenia.
Bilety można zakupić przez platformę ebilet.pl.
Wydarzenie będzie podzielone na kilka stref, z których każda odpowiadać będzie innej tematyce szeroko powiązanej z kulinariami:
- Strefa Kreacji – miejsce, gdzie mistrzowie fine diningu przygotują dla Was dania w stylu FUN diningu,
- Strefa Degustacji – prezentacja najlepszych cydrów, win oraz piw, z których kilka będzie miało u nas swoją polską premierę,
- Strefa Inspiracji – wybitni eksperci sztuki kulinarnej, nauki i designu zaprezentują aktualne trendy światowe,
- Strefa Innowacji – premiery najciekawszych produktów i nowych technologii związanych ze sztuką kulinarną,
- Strefa Chill – relaks, networking, wymiana myśli i kontaktów,
- Strefa Kibica – w której z Loży Honorowej można będzie śledzić wyścigi konne.
W trakcie Culinary Innovators po raz pierwszy w Polsce zostaną wręczone nagrody dla najbardziej innowacyjnych przedsięwzięć, postaw i produktów.
kliknij, aby zobaczyć większy rozmiar programu
Kontakt w sprawie materiałów oraz informacje: Daria Głowacka, PR&Web Content Coordinator, tel.: 733 233 247.