Strona główna Kuchnia i wino

Kuchnia i wino

Więcej o kuchni i winie

Portugalia do zjedzenia | Wywiad z Bartkiem Kieżunem

O tym, jak wygląda Portugalia znad talerza oraz jak uczyć historii z książek kucharskich z Bartkiem Kieżunem, dziennikarzem kulinarnym, antropologiem, wielbicielem sztuk wszelakich w dniu premiery jego...

Filozofia smaku w wersji uniwersyteckiej. Akademia Kulinarna

Z prof. Józefem Cezarym Kałużnym i prof. Pawłem Polakiem, członkami Rady Programowej Akademii Kulinarnej w Krakowie, rozmawia Michał Bardel. Michał Bardel: W Polsce doczekaliśmy się już kilku akademii kulinarnych. Skąd...

Federweisser jak szkic powieści. Wywiad z Magdaleną Parys

Z autorką bestsellerowych powieści kryminalnych Magdaleną Parys o alzackich smakach rozmawia Artur Baranowski, autor bloga winebook.home.blog. Artur Baranowski: Jakie jest Pani pierwsze wspomnienie związane z winem? Magdalena...

Newsletter

Prenumerata

Zamów prenumeratę miesięcznika Czas Wina

Zawsze prosto do twojej skrzynki pocztowej

E-WYDANIE

Zamów e-wydanie miesięcznika Czas Wina

Czytaj na telefonie i tablecie

Strona zawiera informacje handlowe dotyczące napojów alkoholowych i przeznaczona jest dla osób pełnoletnich.

Czy akceptujesz te warunki i masz ukończone 18 lat ?