To nie tylko pięć win tak dobranych, by pasowały do tradycyjnych wigilijnych i świątecznych dań – to także jedne z ulubionych win redaktorów „Czasu Wina”. Win, co do których klasy nikt z nas nie ma wątpliwości.
A do tego specjalny prezent pod choinkę wciąż jeszcze pachnący farbą drukarską – pięknie ilustrowana książka Wojciecha Giebuty o dobieraniu wina do potraw, w której znajdziecie Państwo 25 różnych gotowych kolacji na rozmaite okazji i z rozmaitych stron świata. Dobry pomysł na prezent dla kogoś bliskiego, ale – jak tylko ją otworzycie – zapewne zostanie na zawsze w Waszej bibliotece.
Alain Jaume Les Gélinottes
Cava Mont Marçal Gran Cuvée Brut Reserva
Fonseca Porto Tawny w pudełku
Solaris Turnau
Grand Tokaj Furmint
Kuchnia i winonapój uzyskiwany na drodze całkowitej lub częściowej fer... (...), Wojciech Giebuta NOWOŚĆ
Cena promocyjna : 329 zł
Zamów i opłać zestaw do 20 grudnia, żeby dotarł do Ciebie przed Świętami. Aby przyspieszyć realizację zamówienia prześlij nam potwierdzenie przelewu (sklep@czaswina.pl).