Strona główna Tagi Gault&Millau

Tag: Gault&Millau

Mniej onieśmielające oblicze szampana

Utarło się – czy wręcz stało się pewnego rodzaju stereotypem – że szampana pijemy jako aperitif na eleganckich przyjęciach lub świętując ważne okazje, a jeśli...

Culinary Innovators 2018. Relacja

Kosmos był. Nie tylko dlatego, że w ramach Inspire Talks dr Paweł Barczyński mówił o jedzeniu w kosmosie. Taka liczba wybitnych profesjonalistów, innowatorów i pasjonatów branży gastronomicznej zebrana w jednym miejscu powoduje, że każda głowa natychmiast nabija się nowymi pomysłami.

Culinary Innovators – festiwal inspiracji, smaku i designu

Jeden z najbardziej prestiżowych i wpływowych przewodników kulinarnych na świecie, Gault&Millau Polska, zaprasza na wyjątkowe wydarzenie. Już 8 lipca na Torze Wyścigów Konnych na Służewcu odbędzie...

Jego wysokość produkt

  Najbardziej nawet utalentowany szef kuchni bez dobrego zaopatrzenia niewiele zdziała. Dlatego zarówno listopadowym premierom Żółtego Przewodnika Gault&Millau, jak i odbywającym się latem w czterech...

Nowoczesność i tradycja na Gali Gault&Millau

Sześć epok historycznych, sześciu szefów kuchni i sześć sal, w których na gości Gali Gault&Millau Polska czekały wyjątkowe niespodzianki - Gala 2018 zaskoczyła!Ponad 400...

Jestem pracowitą szczęściarą

Z Justyną Adamczyk, redaktor naczelną polskiej edycji przewodnika kulinarnego Gault&Millau rozmawia Justyna Korn-SuchockaJustyna Korn-Suchocka: Gratulacje dla nowego wiceprezesa światowego zarządu Gault&Millau. Jaki ogrom wyzwań kryje...

Kieliszek pełny do połowy

Gault&Millau 2016 – przewodnik po polskich restauracjach i miejscach wartych kulinarnej uwagi – znów zakwitł na żółto, a nasza rzeczywistość gastronomiczna przedstawiona jest w nim jeszcze szerzej...

Żółty Przewodnik już po raz czwarty

Inspektorzy Gault&Millau pracowali przez wiele miesięcy, incognito oceniając restauracje w całej Polsce.Której restauracji przybędzie czapek, a która je straci okaże się już 27 listopada,...

Pięć wyjątkowych dań

Od pięciu najlepszych szefów kuchni z Polski Południowej - według Żółtego Przewodnika Gault&MillauPodczas Gault&Millau Tour w Krakowie przyznano nagrody dla najlepszych szefów kuchni z...

Najlepsi szefowie kuchni z Południowej Polski wybrani

Podczas trzeciego Gault&Millau Tour 2017, w restauracji L’atmosphere w hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport w Balicach, przyznano pięć regionalnych nagród.Wyróżniono najlepszych szefów kuchni...

Newsletter

Prenumerata

Zamów prenumeratę miesięcznika Czas Wina

Zawsze prosto do twojej skrzynki pocztowej

E-WYDANIE

Zamów e-wydanie miesięcznika Czas Wina

Czytaj na telefonie i tablecie

Strona zawiera informacje handlowe dotyczące napojów alkoholowych i przeznaczona jest dla osób pełnoletnich.

Czy akceptujesz te warunki i masz ukończone 18 lat ?