Strona główna Tagi Gault&Millau

Tag: Gault&Millau

Mniej onieśmielające oblicze szampana

Utarło się – czy wręcz stało się pewnego rodzaju stereotypem – że szampana pijemy jako aperitif na eleganckich przyjęciach lub świętując ważne okazje, a jeśli...

Culinary Innovators 2018. Relacja

Kosmos był. Nie tylko dlatego, że w ramach Inspire Talks dr Paweł Barczyński mówił o jedzeniu w kosmosie. Taka liczba wybitnych profesjonalistów, innowatorów i pasjonatów branży gastronomicznej zebrana w jednym miejscu powoduje, że każda głowa natychmiast nabija się nowymi pomysłami.

Jego wysokość produkt

  Najbardziej nawet utalentowany szef kuchni bez dobrego zaopatrzenia niewiele zdziała. Dlatego zarówno listopadowym premierom Żółtego Przewodnika Gault&Millau, jak i odbywającym się latem w czterech...

Nowoczesność i tradycja na Gali Gault&Millau

Sześć epok historycznych, sześciu szefów kuchni i sześć sal, w których na gości Gali Gault&Millau Polska czekały wyjątkowe niespodzianki - Gala 2018 zaskoczyła!Ponad 400...

Kieliszek pełny do połowy

Gault&Millau 2016 – przewodnik po polskich restauracjach i miejscach wartych kulinarnej uwagi – znów zakwitł na żółto, a nasza rzeczywistość gastronomiczna przedstawiona jest w nim jeszcze szerzej...

Jestem pracowitą szczęściarą

Z Justyną Adamczyk, redaktor naczelną polskiej edycji przewodnika kulinarnego Gault&Millau rozmawia Justyna Korn-SuchockaJustyna Korn-Suchocka: Gratulacje dla nowego wiceprezesa światowego zarządu Gault&Millau. Jaki ogrom wyzwań kryje...

Żółty Przewodnik już po raz czwarty

Inspektorzy Gault&Millau pracowali przez wiele miesięcy, incognito oceniając restauracje w całej Polsce.Której restauracji przybędzie czapek, a która je straci okaże się już 27 listopada,...

Pięć wyjątkowych dań

Od pięciu najlepszych szefów kuchni z Polski Południowej - według Żółtego Przewodnika Gault&MillauPodczas Gault&Millau Tour w Krakowie przyznano nagrody dla najlepszych szefów kuchni z...

Najlepsi szefowie kuchni z Południowej Polski wybrani

Podczas trzeciego Gault&Millau Tour 2017, w restauracji L’atmosphere w hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport w Balicach, przyznano pięć regionalnych nagród.Wyróżniono najlepszych szefów kuchni...

Gault&Millau Tour 2017

Najlepsi Szefowie kuchni Polski Centralnej wybrani!Podczas pierwszego w 2017 r. Gault&Millau Tour, który odbył się 12 czerwca w restauracji Signature w Warszawie, przyznano cztery...

Newsletter

Strona zawiera informacje handlowe dotyczące napojów alkoholowych i przeznaczona jest dla osób pełnoletnich.

Czy akceptujesz te warunki i masz ukończone 18 lat ?