Taste Masters: Wielka Majówka w Wilanowie

Taste Masters Gault&Millau | 11,12 maja 2019
fot. Syda Productions / shutterstock

50 dań od najciekawszych szefów kuchni w jeden weekend? To możliwe! Każdy z 50 zaproszonych przez Gault&Millau Polska i Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie szefów przygotuje danie, którym poczęstuje wszystkich uczestników Taste Masters.

Wśród gotujących same gwiazdy: legendarny Kurt Scheller, Robert Sowa, zwycięzca Top Chefa Martin Gimenez Castro, zwyciężczynie MasterChefa Beata Śniechowska i Magdalena Nowaczewska. Nie braknie też znanych z ekranów TV i wielokrotnie wyróżnianych Andrzeja Polana, Davida Gaboriauda, Aleksandera Barona i Adama Chrząstowskiego.

Czy zjesz to wszystko?

Żeby wziąć udział w tym radosnym święcie wszystkich foodies wystarczy kupić bilet i zarezerwować majowy weekend (11 i 12 maja 2019) na wysmakowane piknikowanie w pięknej Villi Intrata i otaczającym ją zabytkowym parku. Należy przygotować się na prawdziwe kulinarne wyzwanie, ponieważ bilet upoważnia bowiem do degustacji wszystkich dań, próbowania wszystkich win i piw oraz udziału w warsztatach smaku. Każdego dnia pomiędzy godziną 10.00 a 19.00 swoje dania zaproponuje dwudziestu pięciu szefów – dwunastu w pierwszej połowie dnia i kolejnych trzynastu po południu.

Bilety w cenie 150 PLN za jeden dzień lub 250 PLN za dwa dni są dostępne do nabycia na ticketmaster.pl.

Kup bilety na Taste Masters

Gala Żółtego Przewodnika Gault&Millau – co zaproponowali wyróżnieni szefowie kuchni?

Partnerami tego wyjątkowego wydarzenia są Grimbergen, MOWI, Gastro Magic, MB Motors Mercedes Benz, Coravin, PKP Intercity S.A., Stołeczne Biuro Turystyki oraz Dzielnica Wilanów miasta stołecznego Warszawy.

Więcej informacji: Facebook Gault&Millau Polska oraz TICKETMASTER.PL

V Gala Żółtego Przewodnika Gault&Millau – relacja